Välj språk
English
Swedish
Sök kort Stäng/dölj
Sökord
Sök efter exakt ord
Klicka här för att stänga
 
Välkommen Gäst   Bli medlem   Logga in 
Hem Sök kort Populära Högst rankade Nya kort Öppna kort Spel Tipsa vänner
Mitt konto   Inbjudan   Adressbok   Kalender   Påminnare   Mitt album   Favoriter   Historik   Födelsedagspåminnare

Användarvillkor

Detta är en service som tillhandahålls för att glädja och ge underhållning för alla på internet, och är ej avsedd för annan användning.

För att använda denna tjänst, förutsätts att du accepterar följande användarvillkor. Om du ej accepterar något som skrivs här i våra användarvillkor, förutsätts att du EJ använder denna service.

Du som användare är helt och hållet, till 100%, ansvarig för all aktivitet som du har genom att använda vår tjänst. e-Meddelande.se ska inte på något sätt, och under inga som helst villkor, hållas ansvarig för innehåll du sänder eller skapar på vår hemsida.

Att sända anonyma vykort, eller med falsk avsändare, eller att använda vår tjänst för att sända spam, är ej tillåtet, och leder till omedelbar avstängning av användare. Vid grövre överträdelse leder detta till polisanmälan där vi via IP-nummer kan spåra avsändaren och ställa denne till svars. Vi förbehåller oss att avkräva skadestånd upp till det belopp som den skada detta har vållat oss, utan övre gräns.

Du accepterar att EJ sända vykort som innehåller hot, stötande, hat, obsent, rasisitiskt eller pornografiskt innehåll. Ditt IP-nummer lagras, och sänds med ditt vykort till mottagaren. Om ditt vykort polisanmäls, kommer din internetleverantör att kontaktas och din identitet avslöjas!. e-Meddelande.se har rätt, men ej skyldighet, att ensidigt avlägsna vykort som vi bedömmer ej uppfyller, eller ligger nära att ej uppfylla, våra användarvillkor.

Du godkänner också att ej använda dig av något som helst copyrightskyddat material, utan upphovsmannens skriftliga godkännande.

e-Meddelande.se tar mycket allvarligt på din integritet. Vi lämnar ingen information vidare om hur du använder vår hemsida. Den information du lämnar i samband med ditt medlemskap behandlas restriktivt, såvida du ej uttryckligen gett tillstånd att vi får använda oss av detta.

Individer, organisationer eller företag får ej använda denna tjänst för att skicka vykort eller andra tjänster vi erbjuder, till personer som ej ingår i bekantskapskrets som kan anses nära. Görs detta ändå betraktas och behandlas detta som sändande av spam vilket leder till polisanmälan och skadestånd, utan övre gräns.

Vi spar ej e-postadresser som vykort sänds till, och vi säljer ej heller dessa vidare.

ALLA ANVÄNDARE GODKÄNNER ATT MAN ANVÄNDER DENNA TJÄNST PÅ EGEN RISK. ÄVEN OM VI GÖR ALLT I TEKNISK VÄG FÖR ATT HÅLLA DENNA SERVICE PÅ HÖG NIVÅ, KAN VI EJ GARANTERA ATT FEL EJ UPPSTÅR, ELLER ATT VYKORT EJ KOMMER MOTTAGARE TILLHANDA, OCH EJ HELLER HÅLLAS PÅ NÅGOT SÄTT ANSVARIGA FÖR DETTA. E-MEDDELANDE.SE ÄR INTE PÅ NÅGOT SÄTT ANSVARIG FÖR INNEHÅLL I VYKORT, ELLER ANNAT INNEHÅLL, SOM SÄNDS MED DENNA SERVICE, UTAN AVSÄNDAREN ÄR DEN HELT OCH HÅLLET ANSVARIGE.

DENNA SERVICE, DESS ÄGARE OCH ANSTÄLLDA KAN EJ GARANTERA ELLER HÅLLAS ANSVARIGA NU ELLER I FRAMTID FÖR TILLGÄNGLIGHET AV HEMSIDA ELLER SKICKADE KORT ELLER ANDRA TJÄNSTER SOM FINNS PÅ VÅR HEMSIDA. VI FÖRBEHÅLLER OSS RÄTTEN ATT AVGIFTSBELÄGGA HELA ELLER DELAR AV DENNA TJÄNST, LIKASÅ ATT ÄVERLÅTA TJÄNST TILL ANNAT FÖRETAG.

Vi förbehåller oss rätten att ändra och justera dessa villkor i tid för annan.

Denna tjänst drivs av Printeria International AB

Svarta listan    Slumpa kort    Nyhetsbrev    Kontakta oss    Användarvillkor    Hjälp